Service Details

Vinduespolering i Vejle, Skanderborg, Horsens og omegn.

MB-rengøring tilbyder polering af vinduer i hele trekantsområdet og nærliggende byer.


Vinduespolering MB rengøring synes ikke det skal være dyrt at få rene ruder. Derfor tilbyder vi altid nogle meget fordelagtige priser. Vi mener nemlig, at alle har ret til nyde skinnende, rene ruder, som lukker lyset ind på en god måde.

Vinduespudseren behøver ikke at blive hængende hos dig hele dagen. Med mindre du selvfølgelig har utrolig mange vinduespartier! 


Det skal gå hurtigt, men det skal også være effektivt. Vi gør alt for at optimere vores processer med blandt andet professionelt udstyr og grundig træning af vores medarbejdere.


Grundig polering efter rens:

Efter vi har rengjort dine vinduer så polerer vi dem grundigt så vi sikrer os at resultatet holder længst muligt. Vores vinduespudsere leverer altid en god og grundig vask, rengøring og polering af dit vinduesparti, da vi ønsker at vores arbejde altid er af høj kvalitet.

Vi kan tilbyde vask, rens og pudsning af vinduer i alle slags bygninger, om din bygning er 20 meter høj eller er et lille 1 plans kontor, så kan vi sagtens pudse vinduerne for dig.

Pletfrie vinduer året rundt:

Spar værdifuld tid og kræfter, og book vinduesrengøring til dit kontor eller bygning i Vejle, Horsens, Kolding eller omegn for at sikre det rene og genoplivede udseende af dine vinduer og ejendomsfacader. Få pålidelige og professionelle rengøringstjenester fra MB-ren. Brug vores online formular for at få en pris på vinduespolering af din bygning.

Vælg MB rengøring

Vi har certificerede professionelle rengøringsmidler, samt medarbejdere med know-how til at håndtere ethvert niveau af vinduesrengøring på en hurtig og effektiv måde.

Sådan renser vi dine vinduer:

Vindueteknikerne bruger kun det nyeste poleringsudstyr ned renset vand, når de vasker udvendige vinduer. Disse værktøjer er integreret direkte i vores køretøjer og kan tages ud og ind. Dette betyder, at vi kan nå ud til steder med begrænset plads da vi også har håndholdt udstyr.

Nu kan du kun reservere vinduesrengøring af frontfacaden til din ejendom. Udendørs rens kræver ikke at vi har nøgle eller at du er tilstede, da vi kan nå hen til vinduerne selv. Tjenesten er fuldstændig kontaktløs og sikker for dig og din virksomhed.

Indendørs vinduespolering:

Til indvendig vinduesrengøring bruger eksperterne gummiskraber, miljøvenlige rengøringsløsninger og stiger til vinduesrengøring med høj rækkevidde.

Vinduespolering ved ældre bygninger og ejendomme:

De samme metoder gælder for ældre bygninger. Rengøringsmidlerne vasker alle ruder, rammer og karm. Men hvis den ældre konstruktion har trærammer som er forældede så bruger vi mindre vand for at sikre os at vi ikke skader bygningen.

Vinduerne lades tørre naturligt, og fordi vandet er 100% rent, er der ingen mineralaflejringer eller andre rester tilbage.

Vi benytter os af renset vand ved vinduespudsning:

Hvad er fordelene ved rengøring med renset vand?
Rent vand er den mest effektive metode til at give dine vinduer det sprøde og skinnende udseende, du ønsker.
De raffinerede H2O-molekyler forbinder let med og nedbryder snavs, kemikalier og mineraler, der findes på glasoverfladen. Der er ingen striber tilbage, og du får rene og skinnende vinduer i længere tid.
Det er den mest miljøvenlige og naturvenlige rengøringsmetode, da ingen kemikalier er involveret i processen.

 

Hvad er omfanget af vores vinduespudsning?

Det vinduespolerings udstyr vi bruger til dagligt muliggør rensning af vinduer med høj rækkevidde op til 23 meter. Dette er normalt bygningens fjerde etage.

Til rensning af vinduer med højere rækkevidde bruger vi kranudstyr – så kan vi nemlig nå endnu højere op end de 23 meter – hvilket kan være et behov for nogle af de store boligblokke.

Vi leverer komplet offentlig forsikringsansvar og arbejdsgiveransvar som en standard del af vinduespudsning, du får fra os. Det er vores måde at sikre dig, at du kan hvile og slappe af, mens MB-rengøring-teamet kommer på arbejde.

Hvad er fordelene ved regelmæssig vinduesrengøring?

Regelmæssig rengøring af boligvinduer fra MB Rengøring har en nedsat pris sammenlignet med en engangsservice. Du kan også selv vælge hvor ofte du ønsker vinduesrengøring. Vi anbefaler at booke et besøg ca. en gang om måneden. Selvfølgelig varierer hyppigheden af tjenesten for virksomheder, da de alle har forskellige behov.

vinduespolering eller vinduespudsning af vinduer på et hus med store vinduer, erhvervsejendom er dette nok

Fordele ved vinduespolering

Bedre lys og udsigt

Rene vinduer gør indemiljøet bedre og sørger for at du i fulde træk kan nyde udsigten fra dine vinduer.

Pænere udstråling

Rene vinduer er bestemt noget folk ligger mærke til, og derfor anbefaler vi at få renset vinduer før vigtige begivenheder eller møder.

Længere holdbarhed

Skidt og snavs sætter sig i dine vinduer hvis du ikke holder det ved lige, derfor anbefaler vi at man allerede inden de bliver alt for beskidte renser dem.

Derfor skal du vælge os

icon-2

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

icon-7

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

icon-8

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Kontakt os

Er du interesseret?

Så få et uforpligtende tilbud