Service Details

Trappevask i Vejle, Horsens, Skanderborg og omegn.

Er du træt af at stå for jeres trappevask i Vejle og omegn? Og vil du gerne undgå uenigheder omkring fordelingen af oprydningen i jeres opgang? Få et uforpligtende tilbud hos os, hvis du er træt af at jeres opgang ikke er pæn og præsentabel nok. En trappeopgang er et af de steder, som bliver hurtigst og mest beskidt grundet skidt udefra under ens fodtøj, og derfor vigtig at holde i god stand.

 

Hos MB-rengøring er du sikret god service, hvor vi gør et grundigt forarbejde inden vi begynder at vaske dine trapper, så du er garanteret det bedst mulige resultat.

Trænger din trappe til en trappevask og bor du i Vejle eller omegn, så tilbyder vi at give dine trapper en grundig vask. Vi kommer ud til din adresse i Vejle og og tilbyder trappevask med miljøbevidste produkter, som altid er de bedste på markedet. En trappeopgang fører op til dit hjem, og du skal kunne afslutte en lang dag, med at komme hjem til en ren og pæn opgang, så du ikke skal have det som en bekymring. Vi ved, at der kan færdes mange mennesker i en trappeopgang, og at de kræver en kærlig og grundig hånd, for at opretholde det pæne udseende, derfor tilbyder vi dig trappevask i Aarhus, og du kan kontakte os allerede i dag på e-mail: info@mb-ren.dk eller på telefon: 61674242 indenfor vores normale åbningstider, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud til dig.

 

Gode priser på trappevask og med kvalitets rengøringsmidler 

Vi arbejder mod det bedste resultat for kunden, derfor har vi fordelagtige priser på trappevask som passer ind i dit budget, men uden at gå på kompromis med resultatet. Vi anvender derfor udelukkende kvalitets rengøringsmidler, som giver det bedste resultat til dine trapper. Vores produkter giver dig kvalitetssikring, som betyder, at din trappevask vil polere dine trappers udseende, så de kan give rummet eller opgangen et nyt og frisk udtryk. Det er ikke altid nemt selv at opnå de resultater man ønsker, når man selv står for trappevasken, derfor kan det kræve professionel hjælp, og vi tilbyder netop denne hjælp -altid med attraktive priser, og skræddersyede tilbud.

 

Priser på trappevask 

Vi garanterer et produkt som er fejlfrit, men uden at gå på kompromis med en fast lav pris. Vi tilbyder attraktive priser, så det ikke længere kan betale sig for dig eller de andre beboere i din opgang, selv at skulle stå for vasken af trapperne. Vi har altid en god billig pris, som er fordelagtig for dine behov. Vi stræber efter altid at levere det bedst mulige resultat af trappevasken, men prisen vil altid være til kundens fordel. Vi skal nok sørge for at blive dit foretrukne firma inden for behandling af trapper. Du kan kontakte os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud om at blive kunde hos os og altid få en grundig vask af dine trapper. 

 

Grundig og pålidelig rengøring af trapper

Dagligdagens brug af trapper er slidsomt og nedbrydende, og de bliver hurtigt beskidte af vejret som kommer med ind på fodtøjet. Det kan være svært selv at stå med det omfattende arbejde at skulle rengøre sine trapper uden at slide dem mere, hvis man ikke har hænderne på de korrekte produkter. Det kan nemlig risikeres at trapperne nedslides, når det ikke bliver gjort professionelt. Og det kan vi hjælpe dig med at slippe uden om med en grundig og pålidelig trappevask. Vi tilbyder en vask, der holder trappernes stand og form, og opretholder trappernes udseende frem for at nedbryde dem. Vi tager hensyn til hvilket materiale vi skal arbejde med og matcher derefter vores produkter til dine trappers behov. Vi forlader aldrig dine trapper før de er helt rene og skinner som ny.

 

Vi benytter mijløbeviste produkter til trappevask / rengøring af opgange

Med miljøet i fokus benytter vi udelukkende miljøbevidste produkter til din trappevask. Vi udvælger nøje de bedste og mest miljørigtige produkter, som ikke går ned på kvalitet eller udfordrer miljøet. Vi holder altid øje med, om produktet lever op til det, det skal kunne, uden at være skadeligt, da vi sætter miljøet i forreste række uden at gå på kompromis med kvalitet og grundig finish. En trappevask er ikke bare en trappevask, og vi sætter en dyd i, at have tænkt over alle faktorer, der spiller ind, når din trappe skal vaskes, så derfor er miljøvenlige og gode produkter samt en grundig og pålidelig rengøring, noget vi fokuserer på at kunne levere til alle vores kunder, hver gang, så der ikke er noget, at sætte en finger på, når vi er færdige. Trappevask i Vejle er en af de opgaver vi får oftest, og derfor har vi ekspertisen og kender til de fleste boligområder i Vejle og omegn, skal du være den næste kunde til vores trappevask? 

 

Arbejdsopgaver ved trappevasken 

Trapperne i en opgang kan nemt tage skade eller blive beskidte, af dagligagens brug, hvor folk færdes op og ned af trapperne, og går med beskidt fodtøj, som trækker mudder og vand med ind på trappen. Derfor kan det kræve, at du bestiller en trappevask til rengøring af trapperne. Når en trappe skal vaskes er der flere arbejdsopgaver, der skal løses. Vi tilbyder en grundig støvsugning, som inkluderer, at vi anvender et normalt mundstykke til de flade overflader og dørmåtter, herefter vil vi støvsuge hjørnerne med et børstemundstykke, og med samme mundstykke sørge for, at gelændere, fodlister, væglister mm. Bliver støvsuget. Til slut vil vi anvende microfiber fladmobber af bedste kvalitet til at vaske trapperne grundigt, så de er skinnende rene. 

 

Få et tilbud på trappevask 

Hvis dine trapper trænger til en trappevask, eller du går og mangler fast rengøring af dine trapper, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud, som matcher netop dine ønsker, og så giver tilbyder vi dig en fast lav pris. Vi kontaktes inden for vores fast åbningstider på telefon: 61674242 eller e-mail: info@mb-ren.dk, og vi vender altid tilbage hurtigst muligt på alle henvendelser med et skræddersyet tilbud, som opfylder dine behov og ønsker til rengøring af dine trapper. Vi tilbyder mange andre services hos os, hvis du ønsker at læse om disse så klik her.

 

Nem kontakt og pålidelig leverandør 

Vi er altid nemme at kontakte, hvis du ønsker at få et tilbud på en trappevask. Vores leverandører er pålidelige, og vores service går ikke på kompromis med vores faste lave priser. Vi har dygtige medarbejdere, som er veltrænede i, at gøre det stykke arbejde, som det kræver, for at få dine trapper til altid at være i god behold og se præsentable og rene ud. Vi kan altid kontaktes på e-mail: info@mb-ren.dk, hvor vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt med et tilbud, eller på telefon: 61674242 indenfor vores normale åbningstider.

Trappevask rengøring service
 

Fordele ved trappevask:

Pæn og præsentabel opgang

Med støvsugning af trapper, dørmåtter, gelændere og lister, derefter dybdegående vaskning af trapper er medvirkende til at give dig og dine naboer en pæn og præsentabel opgang.

Undgå stridigheder mellem naboer

Opgang kan være et deleområde blandt dig og dine naboer, og dermed kan det resultere i uenigheder, hvis tingene ikke bliver gjort nøjagtigt. Undgå problematikker og kontakt os.

Professionelt look

Din bygning vil fremstå mere professionel og muligvis stige i værdi.

Derfor skal du vælge os

icon-2

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

icon-7

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

icon-8

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Kontakt os

Er du interesseret?

Så få et uforpligtende tilbud