Service Details

Specialrengøring i Skanderborg, Horsens, Vejle og omegn.

Specialrengøring.

Har du behov for andet rengøring, eksempelvis af gulvtæpper, stuetæpper, kontorartikler eller noget helt andet som ikke går ind under de andre rengøringskategorier så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har meget erfaring i rengøring af alt imellem himmel og jord, og derfor kan vi bestemt være behjælpelige med at gøre dine ting rent. 

Vi har udstyr der kan få gamle gulvtæpper til at fremstå som ny igen, hvilket er den mest solgte service i vores specialrengøring kategori.

 

Professional rens af tæpper i Vejle og omegn.

Leder du efter Tæpperensning i Vejle, Kolding, Horsens eller omegn? MB-rengøring er løsningen for dig! Med hovedkontor i Vejle kan vi nå ud til alle nærliggende byer, og med mere end 8 års erfaring, dækker Mb rengøring’s professionelle tæpperensere alle områder i midtjylland. Vi er altid klar til at klare enhver form for tæppe, hvad enten det er et gulvtæppe, hængetæppe eller trapper dækket i tæppe.

 

Af og til sker der ulykker, der fører til beskidt tæppe med pletter. Mange mennesker forsøger at fjerne alle typer pletter alene i håb om, at de kan klare situationen, men ender desværre med et beskadiget tæppe. De ved dog ikke, at hver plet er forårsaget af forskellige faktorer og kræver den nøjagtige dybe rengøringsopløsning til netop den type plet! Her er det vigtigt at gå på udkig efter professionel tæpperensning.

 

Rengøring af tæpper i midtjylland.

MB rengøring er baseret ved vejle med mere end 8 års indsamling af viden og erfaring inden for professionel rengøring, og har etableret de mest avancerede måder at levere indenlandske og kommercielle rengøringsydelser til mange kunder fra hele midtjylland.

 

Uanset hvilket område i jylland du bor i, er vores rengøringshold altid klar til at klare enhver form for rens af tæppe! Tror du ikke på det? Bare ring til os, så vil du straks komme i kontakt med vores kompetente mobiloperatører, som vil være mere end glade for at besvare alle dine spørgsmål – helt fra de mindste detaljer i rengøringsprocessen til de vigtige detaljer for at redde dit tæppe.

 

Tæpperengøring i Kolding, Horsens, Skanderborg, Vejle, Fredricia, Aarhus og omegn.

Vores teams af tæpperensere er alle forsikrede og højtuddannede. De har gennemført adskillige tæpperensningskurser, der omfatter tæpperensere, samt rengøringsfolk. Vi ønsker altid at levere en god service, og derfor sørger vi for at alle vores medarbejdere er de dygtigste i branchen med en passion for deres arbejde.

 

Så har du et tæppe der skal renses? Så kontakt os herinde på siden og lad os give dig en pris på rensning af dit tæppe.

specialrengøring af gulvtæppe. Tæppe med mønster som skal støvsuges eller rengøres på anden vis
 

Fordele ved  specialrengøring

Alt inventar kan fremstå flot igen

De ting som du ikke normalt får rengjort, som f.eks. gulvtæpper kan muligvis trænge til en rengøring, hvilket vi vil glæde os til at hjælpe di med.

Hygiejne i hjemmet

Et gulvtæppe med mange års lagret støv kan give allergiske reaktioner og endda afgive lugte. Lad os fjerne bakterierne og alt støvet fra tæppet.

Miljøvenligt

Inden du smider en gammel beskidt ting ud, bør du overveje om en specialrengøring kan få denne ting til at fremstå flot igen.

Derfor skal du vælge os

icon-2

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

icon-7

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

icon-8

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Kontakt os

Er du interesseret?

Så få et uforpligtende tilbud