Service Details

Håndværkerrengøring i Horsens, Skanderborg og Vejle omegn.

 

Håndværkerrengøring


En ren og overskuelig arbejdsplads er altafgørende for et velfungerende arbejdsmiljø. Effektiv rengøring på en arbejdsplads er medvirkende til at give dine medarbejdere større overblik og dermed styrkes arbejdsevnen og koncentrationsevnen i løbet af en arbejdsdag. Derudover er et rent arbejdsområde med til at sørge for, at bakterier ikke gror og formindsker risikoen for sygdom og fravær fra dine ansatte.

Vores erfaring inden for håndværkerrengøring gør, at vi er bekendt med arbejdsgangen på en byggeplads og de mange krav der stilles til rengøringsudstyr. Vi ved at hvert byggeprojekt er forskelligt og vi stræber efter, at lære jeres virksomhed at kende, således i kan få en skræddersyet rengøringsaftale, som passer præcis til jeres behov.

Derudover så tilbyder vi også slutrengøring, som efterlader byggeriet rent, præsentabelt og indflytningsklar.

 

Håndværkerrengøring i Vejle og omegn.


Står du og mangler håndværkerrengøring eller trænger dit byggeplads til en oprydning, og bor du i Vejle eller omegn, så tilbyder vi grundig og professionel service, der sikrer dig din byggeplads bliver ren og pæn igen efter håndværkernes arbejde. Vi kommer ud til din adresse, eller hvor opgaven finder sted i Vejle og og sørger for, at der kommer dygtige rengøringsfolk ud, og får det til at se skinnende rent ud efter ombygningsarbejde nedrivning eller opførsel af noget nyt. Vi arbejder med håndværkerrengøring i Vejle området med god erfaring og veltrænede kollegaer, der kan løse enhver opgave, som du ønsker. Kontakt os på telefon: 61674242 eller e-mail: info@mb-ren.dk så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud.

 

Professionelt hånværker rengøring.


Vores håndværkerrengøring er professionel og bliver udført af vores dygtige medarbejdere, som har erfaring med at tage sig af det rod en byggeplads kan efterlade, når håndværkerne har været forbi og renoveret eller opført nyt byggeri. Vi er specialister på området, og med vores viden, kan vi altid give et lovende resultat. Vi er altid fleksible med vores kunder, og vi arbejder altid hen imod at imødekomme vores kunders arbejdsopgaver og ønsker, så resultatet aldrig skuffer. Vores erfaring gør, at vi kender til omgangen på byggepladser, og vi kan omgås med mange forskellige slags arbejdsopgaver som der måtte byde sig.

 

Hvad er håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring er til dig der har en byggeplads, hvor du er ved at renovere, bygge nyt eller nedrive gammelt. Efter eller under byggearbejdet vil der efterlades støv, pletter og andet snavs, som vi vil tage os af med en håndværker- eller slutrengøring. Vi vil først og fremmest rydde op efter håndværkerne inden rengøringen finder sted, vi bortskaffer alt affald som håndværkerne efterlader på byggepladsen. Vi sørger for, at alt byggestøv fjernes fra byggepladsen, og at vinduerne pudses og afrenses. Der vil blive tørret af på alle vandrette overflader og gulve. Så vil vi rengøre eventuelle køleskabe og kaffemaskiner. Vi slutter rengøringen af med at feje og støvsuge gulvet, og vaske det grundigt.

 

Kvalitets håndværker og slutrengøring

 

Vi tilbyder altid kvalitets håndværker- og slutrengøring. Vi arbejder med hovedrengøring af området som er blevet beskidt af håndværkerarbejdet, og hvis der er steder der kræver ekstra pleje er vi altid meget omhyggelige, så der ikke er noget der stikker ud, men at alt er indflytningsklar. Vi går ikke på kompromis med noget, og er med til at skræddersy en rengøring der går efter behovene på netop din byggeplads, da et byggeris omfang kan variere stort. Vi er kvalitetsbevidste og fleksible med størrelsen og varigheden af opgaven, som der bliver stillet. En slutregngøring skal sørger for at arbejdsrodet som håndværkerne efterlader, ikke længere skal være synligt for beboerne, og det er en opgave vi gerne tager på vores skuldre, og lader vores dygtige kollegaer udføre det arbejde der kræves.

 

Nem kontakt og pålidelig leverandør af håndværkerrengøring

Hvis du står og mangler en håndværkerrengøring, oprydning af byggeplads eller en slutrengøring, så kontakt os nemt på telefon: 70605199 eller e-mail: info@mb-ren.dk, hvor vi sidder klar i vores normale åbningstider, til at komme med et godt tilbud, som harmonerer med dine ideer og ønsker. Vi er fleksible med opgaverne, og vi er altid en pålidelig leverandør af håndværkerrengøring. Hvis du ønsker at drøfte et tilbud med os, vender vi altid tilbage snarest muligt med et skræddersyet tilbud og en god pris, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores service. Vi sørger for altid at have tilfredse kunder, hvilket er vores vigtigste fokus.

Medarbejder som gør rent på ena´arbejdsplads, også kald håndværkerrengøring
 

Fordele

Bedre arbejdsmiljø

I byggebranchen er det utrolig vigtigt med en ren og overskuelig arbejdsplads, så medarbejdere opnår de bedst mulige resultater.

Mindre sygefravær

Et rent arbejdsområde sørger for at bakterier ikke gror og formindsker intern smitte blandt medarbejdere.

Skræddersyet rengøringsaftale

Vi lægger vægt på et godt samarbejde med vores kunder, og det prøver vi at opnå ved at tage hensyn til virksomhedens behov og ønsker for rengøringen.

Derfor skal du vælge os

icon-2

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

icon-7

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

icon-8

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Kontakt os

Er du interesseret?

Så få et uforpligtende tilbud