Service Details

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Et rent rum har en god effekt for arbejdsmiljøet og indeklimaet hos din virksomhed, og derudover mindsker det risikoen for sygdom og fravær for dine ansatte. Erhvervsrengøring kan tilbydes til alle og hvorvidt du arbejder på et kontor eller i en klinik, sørger vi for at efterleve kravene til renlighed og hygiejne, således at dine medarbejdere og du altid kan møde ind til en grundig rengjort arbejdsplads.

MB-Rengøring lever altid op til de høje hygiejnestandarder. Vi tilbyder professionel og omhyggelig rengøring af hos læge-, tandlæge-, fysioterapeut- og privatklinikker samt almindelige kontorer. Det er en kerneværdi for os at brue miljøvenlige rengøringsprodukter, så du kan altid forvente at de produkter vi bruger er af højeste kvalitet samt at de skader miljøet mindst muligt.

 

Kontorrengøring / erhvervsrengøring

Trænger dit kontor til en rengøring og bor du i Vejle eller omegn, så tilbyder vi grundig og professionel kontorrengøring. Vi kommer ud til dit kontor i Vejle og og sørger for, at dit kontor bliver rengjort med miljøbevidste produkter, som altid vil være de bedste på markedet. Kontoret er et sted der kræver ro og koncentration, derfor er det vigtigt, at man har nogle arbejdsvenlige omgivelser, som er rene og ryddelige. Det kan være en stressfaktor og i værste tilfælde en smittefaktor, hvis der ikke er pænt på kontoret. Derfor er vi  eksperter i kontorrengøring i Vejle, og kommer ud til dit kontor med et smil på læben, mens vi sørger for, at kontoret er rent og sundt, så du kan fokusere på det der er vigtigst.

 

Invester i kontor rengøring

Det kan betale sig at investere i kontorrengøring. Dagligdagens arbejde, sætter sine spor på kontoret, og det kan være hårdt at skulle slutte en lang arbejdsdag af med, at skulle rengøre sit kontor, så lad os gøre det sure arbejde, vi nyder det nemlig. Vi sætter pris på, at kunne tilbyde vores kunder et arbejdsmiljø, som er rent og ryddeligt, når der skal være fokus på de vigtige arbejdsopgaver. Et rent arbejdsmiljø kan betyde, at medarbejderne ikke skal stresse over, at kontoret ikke ser ordentligt ud, men at de kan have alt deres fokus på det, der tæller. Vi tilbyder løsninger, der giver medarbejderne ro i hverdagen, derfor er kontorrengøring en god investering for dit firma og dit arbejdsmiljø.

 

Covid-19 Kontorengøring

Et kontor, der ikke er optimalt rengjort, kan have betydning for medarbejdernes sundhed, og det kan resultere i at medarbejderne bliver syge og smitter hinanden. Syge medarbejdere og fravær kan gå ud over firmaet, så derfor er det vigtig at vælge et firma som os, der tilbyder en grundig rengøring. Under Covid-19 tilbyder vi særlig grundig kontorrengøring med desinficering af kontoret, så smitterisikoen på arbejdspladsen falder. Der er særlige krav til rengøring af arbejdspladser i denne periode, som vi selvfølgelig opfylder, så der er et sundt og ufarligt miljø for alle ansatte. Vi anbefaler også hyppigere rengøring end der før har været behov for, for at sikre den renest mulige arbejdsplads. Kontakt os for at høre med om vores covid-19 rengøring. 

 

Vi benytter Mijløbevidste produkter til kontorrengøring

Hos os er miljøet altid i fokus, og vi sætter en stor passion i, at udvælge de mest miljøbevidste produkter, som markedet tilbyder. Vores produkter vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten, men altid være skræddersyede, så de passer til opgaven og samtidig skåner miljøet. Vi holder altid øje med, om produktet lever op til det, det skal kunne, uden at være skadeligt, da vi sætter miljøet i forreste række uden at gå på kompromis med kvalitet og grundig finish. En kontorrengøring er aldrig bare en kontorrengøring, og vi sætter derfor en dyd i, at tilbyde dig den mest miljørigtige rengøring af dit kontor, så du kan sidde på et rent kontor med god samvittighed uden at skulle bekymre dig om andet end dine arbejdsopgaver.

 

Kontorrengøring og andet erhvervsrengøring på fast basis 

Fast brug af kontoret kræver også en fast rengøringsaftale. Vi vil derfor gerne give dig det bedst mulige rengjorte arbejdsmiljø, og tilbyder i den sammenhæng kontorrengøring på fast basis. Vi kan komme ud, når det passer ind i dit firmas kalender, på faste tidspunkter, så vi ikke forstyrrer jeres arbejdsdag. Samtidig med en fast aftale om rengøring tilbyder vi altid en fast lav pris, der aldrig går på kompromis med vores dygtige og professionelle service. Hvor ofte rengøringen skal gøres, kan vi aftale nærmere om, når i kontakter os om et tilbud, så indretter vi os efter jeres tid og behov. 

 

Nem kontakt og pålidelig leverandør af kontorrengøring.

Vi er altid nemme at kontakte, hvis du ønsker at få et tilbud på en kontorrengøring, der vil forbedre dit arbejdsmiljø og sundheden på din arbejdsplads. Vores leverandører er pålidelige, og vores service går ikke på kompromis med vores faste lave priser. Vi har dygtige medarbejdere, som er veltrænede i, at gøre det stykke arbejde, som det kræver, for at få din arbejdsplads til altid at være udførligt rengjort og se præsentabel og ren ud, så dine ansatte kan fokusere på, at gøre deres bedste arbejde, og ikke er i risiko for, at smitte hinanden gennem et sundhedsfarligt arbejdsmiljø. Kontakt os i dag, for at få et uforpligtende tilbud, og hør om vores priser, så vi kan komme snarest og rengøre dine kontorarealer. 

 

Nyrengjort kontor som er renset med vores Erhvervsrengøring
 

Fordele

Bedre koncentration

Det er bevist at et ordentligt arbejdsmiljø forøger koncentrationsevnen og dermed også arbejdsevnen.

Mindre sygefravær

Et rent arbejdsområde sørger for at bakterier ikke gror og formindsker intern smitte blandt medarbejdere.

Professionelt look

Din virksomhed vil fremstå mere professionel for kunder samt ansatte.

Derfor skal du vælge os

icon-2

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

icon-7

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

icon-8

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Kontakt os

Er du interesseret?

Så få et uforpligtende tilbud