services

Alle dine service og vedligeholdelses behov fra samme leverandør

Mange af vores kunder har efterspurgt en leverandør som kan varetage mange opgaver. Dette har vi taget til os, og valgt at konstant udvide vores servicesortiment til flere ydelser. På nuværende tidspunkt har vi 6 hovedkategorier som kan ses nedenfor, dog kan vi også skræddersy vores services til netop jeres behov.

the professional master polishes the parquet with special machine

En ren og overskuelig arbejdsplads er altafgørende for et velfungerende arbejdsmiljø. Effektiv rengøring på en arbejdsplads er medvirkende til at give dine medarbejdere større overblik og dermed styrkes arbejdsevnen og koncentrationsevnen i løbet af dagen.

Cardboard boxes with belongings and sofa in new flat on moving day

For mange kan det virke overvældende og uoverskueligt at skulle påbegynde flytteprocessen – både økonomisk, fysisk og psykisk. Overgangen til en ny adresse er både anstrengende og tidskrævende i forhold til ned-og udpakning og koordination af transport. 

Businesswoman wiping her work desk, close-up.

Et godt indeklima kan gøre underværker
Mange mennesker er ikke opmærksomme på vigtigheden af et godt indeklima med frisk luft og rene omgivelser på arbejdspladsen. En kombinationen af lukkede vinduer, mange mennesker på ét sted og mangel på rengøring kan føre til tung og trættende luft.

Treppenhaus II / stairwell II

Er du træt af at stå for jeres trappevask? Og vil du gerne undgå uenigheder omkring fordelingen af oprydningen i jeres opgang? Få et uforpligtende tilbud hos os, hvis du er træt af at jeres opgang ikke er pæn og præsentabel nok. En trappeopgang er et af de steder, som bliver hurtigst og mest beskidt grundet skidt udefra under ens fodtøj, og skal derfor renses.

Har du behov for andet rengøring, eksempelvis af gulvtæpper, stuetæpper, kontorartikler eller noget helt andet som ikke går ind under de andre rengøringskategorier så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har meget erfaring i rengøring af alt imellem himmel og jord, og derfor kan vi bestemt være behjælpelige med at gøre dine ting rent. 

Rear View Of A Young Male Housekeeper Cleaning Window

MB rengøring synes ikke det skal være dyrt at få rene ruder. Derfor tilbyder vi altid nogle meget fordelagtige priser. Vi mener nemlig, at alle har ret til nyde skinnende, rene ruder, som lukker lyset ind på en god måde.  Vi gør alt for at optimere vores processer med blandt andet professionelt udstyr og grundig træning af vores medarbejdere.

Hvorfor vælge vores services

Vi ønsker at blive din foretrukne leverandør indenfor rengøring

Kvalitetsservice

Din tilfredshed er vores pligt, og derfor sørger vi altid for at følge op på vores kunder for at sikre os at de er tilfredse med den service de har fået.

Pålidelig og sikker

Vi leverer altid til tiden og sikrer dig at du kan bruge tiden på det som du er glad for. Så sørger vi for alt vedligeholdelsen.

Nytænkende og grønne

Vi ønsker at bevare vores planet ved at bruge rengøringsmidler som forurener mindst muligt.

Professionelle medarbejdere

For at sikre os at du altid får en professionel service har vi de mest dygtige medarbejdere ansat.

Ønsker du hjælp til noget som ikke er nævnt ovenfor?

Ring til os på 70 60 51 99 eller skriv en mail på info@mb-ren.dk

Proudly powered by Wpopal.com