Trappevask

Er du træt af at stå for jeres trappevask? Og vil du gerne undgå uenigheder omkring fordelingen af oprydningen i jeres opgang? Få et uforpligtende tilbud hos os, hvis du er træt af at jeres opgang ikke er pæn og præsentabel nok. En trappeopgang er et af de steder, som bliver hurtigst og mest beskidt grundet skidt udefra under ens fodtøj, og derfor vigtig at holde i god stand. 

Hos MB-rengøring er du sikret god service, hvor vi gør et grundigt forarbejde inden vi begynder at vaske dine trapper, så du er garanteret det bedst mulige resultat. 

Fordele ved trappevask

Pæn og præsentabel opgang

Med støvsugning af trapper, dørmåtter, gelændere og lister, derefter dybdegående vaskning af trapper er medvirkende til at give dig og dine naboer en pæn og præsentabel opgang. 

 

Undgå stridigheder mellem naboer

Opgang kan være et deleområde blandt dig og dine naboer, og dermed kan det resultere i uenigheder, hvis tingene ikke bliver gjort nøjagtigt. Undgå problematikker og kontakt os. 

 

Derfor skal du vælge os

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

Vi kan altid skræddersy  vores løsninger til netop din virksomhed. Så hvis du har en opgave som du ønsker et bud på så giv os et kald nedenfor.

Kontakt os her

Vores placering

Friis Hansens Vej 12J, 7100 Vejle Denmark

Følg med på Facebook

navigation

Vi samler på gode anmeldelser

Mathias Moslund
Mathias Moslund
2021-02-28
Fantastisk service hos Mb Rengøring og service, de har hjulpet mig med flytterengøring for 2 gang i streg nu. Tak for hjælpen
Mootaz Buhirie
Mootaz Buhirie
2019-09-27
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
2019-09-19

MB rengøring og service ApS

Webdesign af www.Meseo.dk