Specialrengøring

Har du behov for andet rengøring, eksempelvis af gulvtæpper, stuetæpper, kontorartikler eller noget helt andet som ikke går ind under de andre rengøringskategorier så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har meget erfaring i rengøring af alt imellem himmel og jord, og derfor kan vi bestemt være behjælpelige med at gøre dine ting rent. 

Vi har udstyr der kan få gamle gulvtæpper til at fremstå som ny igen, hvilket er den mest solgte service i vores specialrengøring kategori.

Fordele ved specialrengøring

Alt inventar kan fremstå flot igen

De ting som du ikke normalt får rengjort, som f.eks. gulvtæpper kan muligvis trænge til en rengøring, hvilket vi vil glæde os til at hjælpe di med.

 

Hygiejne i hjemmet

Et gulvtæppe med mange års lagret støv kan give allergiske reaktioner og endda afgive lugte. Lad os fjerne bakterierne og alt støvet fra tæppet.

 

Miljøvenligt

Inden du smider en gammel beskidt ting ud, bør du overveje om en specialrengøring kan få denne ting til at fremstå flot igen.

Derfor skal du vælge os

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

Vi kan altid skræddersy  vores løsninger til netop din virksomhed. Så hvis du har en opgave som du ønsker et bud på så giv os et kald nedenfor.

Kontakt os her

Vores placering

Friis Hansens Vej 12J, 7100 Vejle Denmark

Følg med på Facebook

navigation

Vi samler på gode anmeldelser

Mathias Moslund
Mathias Moslund
2021-02-28
Fantastisk service hos Mb Rengøring og service, de har hjulpet mig med flytterengøring for 2 gang i streg nu. Tak for hjælpen
Mootaz Buhirie
Mootaz Buhirie
2019-09-27
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
2019-09-19

MB rengøring og service ApS

Webdesign af www.Meseo.dk