Kontorrengøring

En arbejdsplads med et godt indeklima kan øge produktiviteten og ånden blandt medarbejderne. Derudover vil arbejdspladsen virke mere professionel og inspirerende for kunder og forretningspartnere.

 

Hos MB rengøring leverer vi kontorrengøring til store samt små virksomheder. Vores kunder er spredt ud over over hele jylland og fyn. Vores kompetente og grundige medarbejdere har mange års erfaring med alle former for rengøring inden for forskellige brancher, og de sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde.

Et godt indeklima med frisk luft og rene omgivelser på arbejdspladsen, er ekstremt er enormt vigtigt – hvilket mange ikke tænker over. Faktum er dog at kombinationen af lukkede vinduer, mange mennesker på ét sted og mangel på rengøring kan føre til tung og trættende luft, hvilket reducerer energiniveauet og gør medarbejderne mere lydhøre over for sygdom.

Heldigvis er det let at skabe et godt indeklima, og med en god rengøring – som er både frisk og inspirerende – bliver dine medarbejdere lykkeligere, sundere og mere effektive på ingen tid.

Som en professionel rengøringsvirksomhed har vi mange års erfaring, og vores kundekreds vokser. Vores servicemindede og kvalitetsbevidste medarbejdere er både grundige og effektive, og de forlader ikke rummet, før det sidste stykke støv støvsuges fra gulvet, det sidste hjørne af gulvet er uplettet, og det sidste toilet er poleret.

Fordele ved kontorrengøring

Mere effektive medarbejdere

Når kontoret er rent og jeres medarbejdere har et gode indeklima, er det nemmere at holde koncetrationen.

Pænere udstråling

Et rent kontor er noget jeres interessenter ser, hvilket får kontoret til at fremstå mere professionelt.

I kan bruge tiden på det i er bedst til

I behøver ikke længere selv bruge tid på at rengøre jeres kontor, nu kan i få os til at tage tjansen for jer.

Derfor skal du vælge os

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

Vi kan altid skræddersy  vores løsninger til netop din virksomhed. Så hvis du har en opgave som du ønsker et bud på så giv os et kald nedenfor.

Kontakt os her

Vores placering

Friis Hansens Vej 12J, 7100 Vejle Denmark

Følg med på Facebook

navigation

Vi samler på gode anmeldelser

Mathias Moslund
Mathias Moslund
2021-02-28
Fantastisk service hos Mb Rengøring og service, de har hjulpet mig med flytterengøring for 2 gang i streg nu. Tak for hjælpen
Mootaz Buhirie
Mootaz Buhirie
2019-09-27
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
2019-09-19

MB rengøring og service ApS

Webdesign af www.Meseo.dk