Flytterengøring

For mange kan det virke overvældende og uoverskueligt at skulle påbegynde flytteprocessen – både økonomisk, fysisk og psykisk. Overgangen til en ny adresse er både anstrengende og tidskrævende i forhold til ned-og udpakning og koordination af transport. Derudover kan det være fødselsmæssigt hårdt, at skulle forlade sit gamle hjem. Derfor er rengøring med garanti noget du har lyst til at undgå midt i alt flytterodet. Gør dig selv en tjeneste, og bestil en professionel flytterengøring hos os. Med en forudbestilt rengøring hos os, så mindsker du chancen for, at stressede situationer opstår og du kan med ro i maven sætte fokusset på flytningen til din nye bolig. 

MB-Ren tilbyder professionel og dybdegående rengøring, som sørger for at imødekomme dit gamle boligselvskabs rengøringskrav. Flytter du fra en lejelejlighed, er vores rengøring medvirkende til at forøge chancerne markant for, at få en større andel af dit depositum tilbage fra din udlejer.

Fordele ved flytterengøring

Bedre start 

Ved at overlade rengøringen til MB-Rengøring, så får du mere tid til at komme godt på plads i dit nye hjem. 

 

Økonomisk sikkerhed

Vores gennemførte arbejde sikre, at du kan efterlade dit gamle hjem uden bekymring for overflødige regninger fra din udlejer, og forøgede chancer for større andel af depositum tilbage. 

 

Undgå dårlig samvittighed 

Lige så vel som du ønsker en nem flytning, så ønsker de nye tilflyttere det samme. Undgå dårlig samvittighed over ikke at have haft tid til at udføre en grundig rengøring og overlad det i trygge hænder hos os. 

Derfor skal du vælge os

Kvalitetsarbejde

Vi leverer altid et godt stykke arbejde med præg af kvalitet og god service

Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med det levere arbejde, tilbyder vi at komme forbi igen og gøre det rent til det står skarpt.

Tryghed hos os

Vores arbejde anser vi først som afsluttet når du er glad og tilfreds. Så du kan hvile trygt i at du får et stykke arbejde som du er glad for.

Vi kan altid skræddersy  vores løsninger til netop din virksomhed. Så hvis du har en opgave som du ønsker et bud på så giv os et kald nedenfor.

Kontakt os her

Vores placering

Friis Hansens Vej 12J, 7100 Vejle Denmark

Følg med på Facebook

navigation

Vi samler på gode anmeldelser

Mathias Moslund
Mathias Moslund
2021-02-28
Fantastisk service hos Mb Rengøring og service, de har hjulpet mig med flytterengøring for 2 gang i streg nu. Tak for hjælpen
Mootaz Buhirie
Mootaz Buhirie
2019-09-27
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
Omar Abou Al Sakan 9C Vinding Skole
2019-09-19

MB rengøring og service ApS

Webdesign af www.Meseo.dk