Betydningen af ​​et rent kontormiljø

Første indtryk betyder meget i erhvervslivet. Dit kontorudseende tegner et mentalt billede hos klienter, der besøger din virksomhed. Det første indtryk sætter i sidste ende tonen for det forhold, der følger. Det er vigtigt, at dit kontor og forretningslokaler altid holdes rene, hygiejniske og sikre. At have et rent arbejdsmiljø handler imidlertid ikke kun om at give et godt første- eller andet indtryk. Det har også stor indflydelse på din virksomhed som helhed, især internt, fordi det i høj grad vil påvirke dit teams ydeevne og moral. For tydeligt at skitsere den indflydelse, som et rent arbejdsmiljø ville have på din virksomhed eller organisation, skriver vi her om de 7 vigtigste faktorer, som du skal være opmærksom på.

Forbedret humør

Et rent arbejdsmiljø kan gøre stemningen bedre hos dine medarbejdere og bidrage til deres produktivitet, fordi de i sidste ende vil føle sig mere komfortable i et velplejet rum. Det kan endda gøre det lettere for dem at arbejde længere timer, når det er nødvendigt, på grund af det komfortniveau de oplever på kontoret. 

Reducerede sygedage

Virksomheder med et rent arbejdsmiljø vil have færre medarbejdere, der kalder syge ind, fordi de faktorer, der kan bidrage til dårligt helbred som bakterier, ikke eksisterer i et velholdt, hygiejnisk og rent arbejdsmiljø. Med andre ord kan virksomheder og brands vedligeholde og øge deres indtægter ved blot at sikre, at kontorrenlighed er en af ​​deres prioriteter.

Forbedret moral

Et ukendt og rodet kontor kan meget vel være en væsentlig årsag til, at dine medarbejdere skynder sig ud af kontoret i slutningen af ​​dagen. Et miljø, der ikke er godt vedligeholdt, kan bidrage til den langvarige tanke om, at man bare ikke kan vente med at komme hjem derfra. Når du har et forretnings/arbejdsmiljø, der er godt organiseret, vil medarbejderne gerne komme på arbejde og lægge ekstra timer, hvor det er nødvendigt, og være mere produktive, fordi deres komfort er garanteret.

Mere koncentration

En undersøgelse af forholdet mellem renlighed og læring i videregående uddannelser med i alt 1.481 deltagende fandt, at 88% af de adspurgte rapporterede, at produktivitet, koncentration og læring blev hæmmet på steder, hvor renligheden ikke var i top. Sensoriske distraktioner som rod og dårlig lugt påvirker fokus på mange måder.

Renlighed bidrager til udstyrets levetid

At holde dit udstyr rent er noget, der ofte også overses. Ikke alene bør dit fælles udstyr (printere, kopimaskiner, faxmaskiner osv.) desinficeres regelmæssigt, men det skal også rengøres og vedligeholdes for at forhindre slid, hvilket resulterer i tab af effektivitet og produktivitet. Alle elektriske maskiner skal støves regelmæssigt for at forhindre brande og andre skader.

Mere organiseret

Et rodet arbejdsområde er en af ​​de største årsager til stress på arbejdspladsen. Produktivitet er et biprodukt af glade medarbejdere, der arbejder i organiserede rum. Har du nogensinde brugt for længe på at finde noget, der burde have været let at finde? Tag disse minutter på din dag, gang dem med antallet af ansatte, og du kan begynde at se, hvor meget tid der går tabt hver dag, når man prøver at håndtere konsekvenserne af et urent kontor.

Øget kundetilfredshed

Der er en stærk sammenhæng mellem kundetilfredshed og et rent kontor, og dette gælder også, hvis du har kunder i udlandet. Dette skyldes, at det vil gøre medarbejderne i en virksomhed lykkeligere, og når de er glade, vil det vise sig i deres præstationer hele dagen, da de ender med at levere bedre overordnet service til dine kunder.

Desuden behøver du ikke være bekymret eller føle dig flov, når en potentiel klient, tilsynsførende eller regeringsembedsmand besøger din virksomhed. Når alt er på plads og godt organiseret, vil det vise, at din organisation er seriøs omkring sit image og i sidste ende om at lave forretning.

Det fantastiske ved denne artikel er, at vi ikke bare vil nævne de fordele, som din virksomhed kan nyde af at have et rent kontormiljø. Nedenfor deler vi med dig flere måder for at sikre, at du har et pletfrit arbejdsmiljø, der vil øge dit image og medarbejdernes produktivitet.

Indfør en kultur af renlighed

At have et rent arbejdsmiljø udspringer af den slags kultur, som du indpoder i hvert medlem af teamet uanset deres status eller position. Det er vigtigt at have nogle retningslinjer til at hjælpe med at indpode og vedligeholde denne kultur i din organisation. For eksempel at sørge for, at alle ved, hvor de skal bortskaffe affald og give ideer til at holde deres skrivebord organiseret det meste af tiden.

Rengøringsrutine

At have en rengøringsrutine ville gå langt med at sikre, at en forretningsorganisation altid holdes ren, og det kan simpelthen betyde at holde pauserummet rent og organiseret og ikke spise på kontoret undtagen i pauserummet. Du kan også overveje at placere et skilt i toilettet, der beder alle om at vaske hænderne, inden de forlader toilettet.

En af de bedste ting, som enhver virksomhed kan gøre for at sikre, at deres lokaler til enhver tid er rene, er dog at have løbende rengøringsservices. Mens nogle virksomheder vælger at udføre denne opgave internt, vil en stor rengøringsudbyder dog være guld værd. Vi tilbyder professionelt rengøringsservice til lokale virksomheder. Det fantastiske ved os er, at vi ikke bare kommer ind, gør rent og stikker ud af døren, men vi tilbyder også ekspertrådgivning, der skal hjælpe med at forbedre hygiejnen i dit kontor / forretningslokale.

Hvis du har brug for kommerciel kontorrengøring udført første gang, kan du henvende dig til os. Vi håndterer alt rengøringen, mens du udfører det arbejde, der er nødvendigt for at drive din virksomhed. Vores team af ekspertrengøringsmidler kan give dig en maksimal rengøring, der er skræddersyet til dine ønsker og behov. Hvis du vil have en brugerdefineret rengøring, skal du ikke lede længere end os.

Kontakt os i dag for mere information om os og vores tjenester. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Proudly powered by Wpopal.com